гаражни врати

Гаражни врати

гаражни врати
гаражни врати
гаражни врати
гаражни врати
гаражни врати
гаражни врати
гаражни врати
гаражни врати
гаражни врати
гаражни врати
гаражни врати
гаражни врати
гаражни врати
гаражни врати
гаражни врати

Гаражни врати

Гаражната врата е вратата към вашия дом. Избирайки жилищна гаражна врата на Stillplast, вие правите повече от инвестиция в подобрение на дома. Вие ни правите част от вашето ежедневие и разчитате на нас за безопасност, сигурност и надеждна работа. Отдайте се на чувството си за дизайн с гаражна врата, която отличава дома ви със стил, външен вид, безопасност и комфорт. С десетки модели, от които да избирате, марката на Stillplast предлага стил и опции за дизайн, които да пасват на всеки дом. ​Различни видове гаражни врати от най-известните световни лидери в областта на вратите за дома, офиса и индустрията. С постоянното си развитие и иновации на нашите продукти, Stillplast всеки месец предлага най-модерните продукти на своите клиенти. Благодарение на най-съвременните модели гаражни врати които предлагаме, осигуряваме най-доброто решение за всяка ситуация. От обикновените гаражни врати до класическите вертикално отварящите се секционни врати, изискващи само 4 сантиметра свободно пространство на тавана.

Кой е изобретил гаражните врати

Гаражът и гаражните врати съществуват под някаква форма много по-дълго, отколкото бихте очаквали. Преди стотици години е имало врати, които са служели за складове. През 18-ти и 19-ти век къщите за карети са изпълнявали функцията на гараж. Въпреки това, тези къщи за карети рядко са били прикрепени към домовете и са приличали на хамбари. Включващи мръсни подове, прости стени и порти, които могат да се нарекат едни от най-ранните гаражни врати! В началото на 20-ти век автомобилите стават все по-често срещани и съхранението става истински проблем. Така се появяват гаражите, както ги познаваме. CG ДЖОНСЪН. CG Johnson! През 1920 година К.Г.Джонсън е бил „квартирант“ в Детройт, работещ като продавач в автомобилната индустрия. На следващата година, той става изобретател на първата секционна гаражна врата. През същата година той основава и фирма за врати в Портланд, Орегон! Само пет години по-късно Джонсън изобретява и първата електрическа система за отваряне на гаражни врати през 1926 година.

Какъв тип врата да избера?

Местоположението, климатът и строителните норми са само няколко фактора, които трябва да имате предвид, когато определяте кой тип гаражна врата е подходяща за вашия дом. В зависимост от региона, в който живеете, може да се наложи да изберете опция за натоварване от вятър за вашата гаражна врата. Ветроустойчивите гаражни врати помагат да предпазите дома си в райони със силен вятър. Тъй като гаражните врати служат като най-големият и често пъти основен вход към дома. Изолираната гаражна врата също може да е подходяща за вас. Как да избера най-добрата гаражна врата? Когато избирате най-добрата гаражна врата за вас, първото нещо което трябва да направите е вида на материала. Повечето гаражни врати са направени от дърво, стомана или фибростъкло. Тези три материала са здрави, издръжливи и всеки има своите уникални предимства на различни ценови точки. За да изберем идеалното решение за вашия дом, ние разработихме различни видове дизайни за гаражни врати на Stillplast.

Поддръжка на вашата система за гаражни врати

Този интерактивен инструмент за визуализация ви помага да проектирате вашата мечтана врата. Както и да видите как ще изглежда в дома ви само с натискането на един бутона. Отворите и гаражните врати са създадени с мисъл за дълголетието. Като изпълнявате няколко рутинни задачи, можете да помогнете да гарантирате, че вашата система за гаражната врата остава безопасна и издържа изпитанието на времето. Една важна част от рутинната поддръжка на системата за гаражни врати е да се уверите, че фотоклетките са напълно изправни. Фотоклетките са инфрачервени сензори, които следят дали пространството в долната част на вашата гаражна врата е свободна. Когато тези сензори не са подредени правилно, те ще попречат на вратата ви да се затвори. Уверете се, че от време на време проверявате подравняването на фотоклетките. За да се уверите, че откриват правилно препятствия, за да поддържате вашата гаражна врата безопасна и работеща правилно.

Ремонт на системата за гаражни врати

Компанията Stillplast проектира, доставя и извършва качествен монтаж на всички видове врати. Имате нужда от ремонт на гаражни врати? Вашият механизъм за отваряне на вратата е спрял да работи или искате да увеличите привлекателността си? Каквито и да са нуждите на вашата гаражна врата, ние сме насреща за да ви помогнем. Има два основни компонента на една гаражна врата: самата врата и отварящото устройство. Гаражните врати над тавана, независимо дали се навиват на секции или се въртят нагоре в едно цяло, работят на опън на пружината. Вратата се движи по метални релси по стените на гаража, а мощността се осигурява от пружини. В повечето случаи, когато вратата не работи лесно, ремонтът е доста лесен.