Градински прозорец.

Залив, нос и градина. Тези термини за прозорците могат да бъдат объркващи, но ако искате да добавите нов функционален прозорец към дома си, важно е да разберете разликата. Градински прозорец. Ако търсите уникален вид прозорец за вашия дом, помислете за прозорец, който излиза от фасадата на вашия дом. Това се нарича „изпъкващ“ прозорец и има три основни вида от тях: еркер, нос и градина. Всички тези три стила добавят привлекателност, като добавят разширение и уникален аспект към вашия дом. Тези три стила се различават по малки, но въздействащи начини, което оставя вашето решение в крайна сметка на предпочитанията. Ето основните разлики между тези стилове: Плюсове и минуси на градинските прозорци. Градински прозорци обикновено заемат най-малко място от трите и обикновено се вграждат в кухнята. Наречени по подходящ начин, градинските прозорци се използват главно за поставяне на растения.

Градински прозорец

С малък наклон от вътрешната страна и изпъкнали стъклени панели, тези прозорци осигуряват оптимално слънчево греене за процъфтяване на домашни растения или малка билкова градина. Това добавя декоративен елемент към вашата кухня чрез добавяне на зеленина, която също може да филтрира въздуха ви и да добави живот към вашето пространство. Еркерите и носовите прозорци също стърчат навън, но са съставени от три или повече стъклени панела, създавайки извит ефект. Те могат да бъдат малки, като градински прозорец. Или могат да бъдат много по-големи, като по същество добавят повече пространство към вашата стая. Все пак има някои ключови разлики между еркерите и носовите прозорци. Еркери – състои се от три панела със среден прозорец с картина, който не се отваря, по-твърда структура. Страничните прозорци могат да бъдат криловидни или двойно окачени прозорци, позволяващи отварянето им. Това е отлично място за малка градина или фокусна точка в хола, ако се направи по-голям.

Еркери

Прозорецът осигурява чудесно малко кътче за четене за допълнително място за сядане в дома. Еркерите трябва да имат покривна конструкция и „дъска за сядане“, която е долната перваза от вътрешната страна. Някои прозорци са съставени от четири или повече панела и са по-извити от другите изпъкнали прозорци. Те могат да бъдат прозорци с картина, двойно окачени или криловидни прозорци, така че са много персонализирани. Те могат да бъдат с цялата височина на вашата стена или по-малки, за да добавят фокусна точка към стаята. Ако искате да добавите уникален и персонализиран прозорец към къщата си, уверете се, че знаете какви опции имате. Най-добрият вариант е да говорете с изпълнители обсъдете какви функции могат да бъдат персонализирани и какъв е оптималният размер за вашия дом и вашата визия. Можете също да започнете от преглед на вашите опции онлайн и проектиране на вашата идеална градина, прозорец или еркер.