Енергийната ефективност в дома.

Енергийната ефективност в дома е важна и рентабилна инвестиция. Независимо дали говорим за нашите домове, офис сградите, в които работим, хотели или други конструкции, енергийната ефективност е от значение! Енергийно ефективна сграда по дефиниция е тази, която консумира възможно най-малко електроенергия за осветление, отопление и охлаждане. На международно ниво концепцията за зелени домове и сгради се превърна в основна грижа за строителите и предприемачите, както от екологична, така и от икономическа гледна точка. Големите компании постоянно търсят ресурси и решения, за да увеличат максимално и да се възползват от енергийната ефективност. Какви са предимствата на правилното оборудване на вашия дом, за да постигнете високо ниво на енергийна ефективност?

Енергийната ефективност в дома

На първо място, вие се възползвате от повишен комфорт, както през лятото, така и през зимата, без да е необходимо да поддържате климатика включен през цялото лято или радиаторите на максимално ниво през цялата зима. Освен че ще намалите ненужната консумация на енергия, ще намалите и месечните си разходи и ще намалите сметките си за комунални услуги. Не на последно място ще участвате и в глобалните усилия за опазване на околната среда, като намалите енергийния си отпечатък. Как може да ви помогнем да имате енергийно ефективен дом? Ние се грижим за вашия комфорт! Ние ви предоставяме широка гама от прозорци, създадени да издържат, които повишават цялостния комфорт и ефективност във вашия дом. Ние сме марка номер 1 по енергийна ефективност в нашата страна. Според последните проучвания сред потребителите на топлоизолационни прозорци пвс дограмата е най-високо оценената марка в нашата родина и лидер в европейския бранш.

Енергийно ефективен дом

Това е доказателство, че последователно успяваме да надминем очакванията на нашите клиенти по отношение на топлоизолацията. Като същевременно помагаме за създаването на безопасен и енергийно ефективен дом. Нашите прозорци имат най-добри топлоизолационни коефициенти. Когато проектират нашите прозорци, нашите специалисти използват най-съвременните налични технологии, за да намалят топлинните загуби и да ви помогнат да подобрите цялостната енергийна ефективност на домовете си. Нашите профили, подсилвания, уплътнения и изолационни стъкла са изработени от най-висококачествени материали, за да подобрят драстично комфорта на вашия дом или работното място. Стъклото, използвано при производството на топлоизолационни пакети за прозорци, се доставя от един от най-реномираните производители на стъкло в Европа. Всички наши продукти са оборудвани стандартно с изолационно стъкло, топли дистанционери, с две или три стъкла.

Енергийно ефективен дом

Освен това нашите прозорци могат да бъдат оборудвани с различни видове стъкла, осигуряващи множество предимства по отношение на по-добра топло и шумоизолация, значително спестяване на енергия и повишен общ комфорт. Прозорците са може би най-важните топлоизолационни елементи в целия ви дом. Внимателно подбран, той може да подобри комфорта на вашия дом, чрез ефективна топло и шумоизолация, повишена здравина и безопасност. Ако искате да подобрите енергийната ефективност на домовете си, направете резервация, за да видите нашия красив нов модерен шоурум.