За какво се използват фитингите

Една от последните полезни разработки на специалистите на компанията е новата система с изцяло нов тип микровентилация. Механизмите функционират по такъв начин, че вентилацията на помещението се извършва неусетно, ефективно и възможно най-естествено. Днес марката обединява група от компании, които разработват и произвеждат модерни и удобни фитинги за прозорци и врати по целия свят. В допълнение към пет клона в Германия, тя има дъщерни дружества и представителства в десетки страни по света. А също така си сътрудничи с производители на полупрозрачни системи от различни страни. За какво се използват фитингите. Механизмите за прозорци са създадени по индивидуално разработени технологии и отговарят на най-високите стандарти за качество. Фитингите са тествани и притежават сертификати, потвърждаващи тяхната здравина, надеждност и издръжливост.

За какво се използват фитингите

Приятен дизайн, обмислена функционалност и лекота на използване. Това са качествата, за които аксесоарите на производителя се оценяват от потребителите и интериорните дизайнери. Фитинги за накланяне и завъртане са естественият отговор на изискванията на пазара в надеждни и в същото време прости и евтини фитинги. Това позволява реализацията на всички видове правоъгълна PVC и алуминиева дограма с жлеб за обков 16 мм, като се използват само 40-45 елемента. Въпреки своята простота, този хардуер ви позволява да инсталирате допълнителни опции като микровентилация и ключалки за балкони. Това е едно от най-добрите решения за производство на полупрозрачни конструкции за многоетажни сгради. Надеждни и удобни фитинги за полупрозрачни конструкции от PVC, алуминий или дърво.

Дистанционно управляваниe

Модулната система от брави и наличието на многофункционални елементи ви позволява да създавате прозорци с различни опции за отваряне. Той е представен на пазара като еталон за ново поколение фитинги. Ергономични модулни механизми с оптимален брой елементи за лесен монтаж. Гъвкави, лесни за използване, те имат редица полезни допълнителни функции. Подходящ за монтаж на всяка система за прозорци и врати. Фитинги с дистанционно управление. Дистанционно управляваниe фитинги, които също ви позволяват да създадете желания микроклимат в помещението, като поддържане на температурата, регулиране на вентилацията. Те може да работят във връзка с различни алармени системи. Функционирането на системата се осигурява от сензори, вградени в елементите на заключващите механизми и рамката.