Изработка на прозорци.

Stillplast е компания, която следва иновативните и дизайнерски тенденции на пазара на алуминиева и PVC дограма. Изработка на прозорци. В производството си използваме профили от световноизвестните производители Schuco и Alumil. Превръщайки ги в атрактивен дизайн и практични функционални решения, които ще обогатят вашето жилищно или бизнес пространство. Важен аспект на бизнеса е експортната ориентация на компанията към пазара на Европейския съюз, където благодарение на качеството на производствената програма. И съответствието с международните стандарти в производството се позиционира като надежден бизнес партньор. Производствените решения на Stillplast в областта на алуминиевата и PVC дограма ни позволиха. Да предложим на нашите клиенти разнообразие от модерни дограми и продукти за обзавеждане на жилищни и търговски помещения. Фирмата е специализирана в създаването на оригинални интериори от ценни алуминиеви и пвс дограми. Ние не извършваме поточно производство на стандартни продукти, нашата специализация е индивидуална работа с всеки клиент.

Изработка на прозорци

Продуктите, произведени в нашия дърводелски цех, са винаги уникални, което придава особен привкус на създавания интериор. За задълбочено проучване на дизайна, дизайнерските особености и функционалността на интериорните елементи. Производството на алуминиева и пвц дограма има подразделения в дизайнерското студио и дизайнерското бюро на нашата фирма. При изпълнение на поръчка обръщаме внимание на всички компоненти – стил, надеждност, производствен процес и по-специално материал. Продуктовият каталог съдържа богат избор от типични модели, разработени от нашите дизайнери. Нашият производствен цех е 800 квадратни метра производствена площ. Всички продукти са произведени с помощта на най-новото оборудване. Производството е оборудвано с няколко вида специализирани машини. С тяхна помощ можете да извършите по-голямата част от работата, от добавянето на фитинги до алуминиеви и пвц елементи. Благодарение на пълния производствен цикъл и вниманието към детайла, ние правим продукти с високо качество, а експлоатационният им живот много по-дълъг.

Зона за производство

Нашата тайна се крие в умелото съчетаване на модерни технологии с майсторството на прозорци и врати. Ние търсим красота и изящество, подчертавайки естествената естетика на алуминиевата сплав. Използването на ръчен труд придава на всяко нещо специална стойност. Благодарение на това създадените от нас интериори се отличават с безупречен стил и невероятен чар. Всеки етап на производство и ръчно сглобяване подлежи на строг контрол. Производството на алуминиеви и пвс елементи се счита за по-сложен процес. Нестандартният дизайн на такива елементи са алуминиеви витрини, които са изработени от специална алуминиева сплав. Напречните и вертикалните греди се закрепват заедно с шипове или дюбели. Панелната конструкция на изработката разкрива широки възможности за външното му завършване. Възможностите на нашето производство за триизмерна обработка на дограма ни позволяват да направим изненадващо уникален невероятно красив декор. Висококачествената обработка и точното копиране на детайла се осигурява чрез използването на компютърна система за управление.

Суровини и технология за производство на дограма

Като суровина за производството на алуминиева дограма се използват алуминиеви профили и обков, като дръжки, гумени ленти и винтове. Технологията за производство на прозорци от профил се счита за по-опростена, тъй като се използва готов алуминий. Профилът се закупува на едро от вносителите на дограма на килограм. Цената също зависи от това какъв профил е закупен: студен или топъл. Следователно се разграничават две технологии: студено остъкляване и топло остъкляване. Студеният профил е 2-3 пъти по-евтин от топлия. Ниската цена се дължи на по-проста технология и по-ниски работни характеристики. Студеният профил се получава чрез процес на екструдиране. Продуктът се образува чрез екструдиране на нагрят алуминий през матрица с отвор. Технологията на производство на конструкциите включва: изрязване на алуминиев профил на заготовки. Обработка на краищата на машина, пробиване на технологични отвори, пробиване на отвори за брави, сглобяване на рамки и крила, монтаж на фитинги, сглобяване на конструкция и монтиране на пълнежи в продукти.