Интериорни врати от пвс и алумин

Красивите интериорни врати не служат просто като пространствени прегради. Те са незаменим декоративен елемент, който не бива да се подценява. Интериорни врати от пвс и алумин. Нашата компания Ви предлага модерни стъклени конструкции с различно предназначение стъклени врати и витрини. Които са оборудвани със специална обков от водещи световни производители. Предлагаме врати от закалено стъкло с възможност за монтаж на метална и дървена дограма. Различни цветове, матирани, релефни и прозрачни. Поради огромното разнообразие от стъкло и видове механизми за такива врати, стъклените врати се използват все по-широко. С изключение на остъкляването на магазини и обществени сгради, а напоследък и за изпълнение на интериорни врати.

Интериорни врати от пвс и алумин

Флоат стъклото е най-разпространеното листово стъкло, произвежда се в стандартна дебелина от 2 мм до 20 мм. Най-често използваната дебелина за стъклени витрини е 10 мм. Триплекс стъкло е комбинация от два или повече слоя матирано стъкло с пластмасов вътрешен слой. Високата му якост не позволява да се счупи на парчета и не се разпада. Закаленото стъкло е подложено на специална обработка, има висока устойчивост на удари и резки промени в температурата. Разбива се на малки фрагменти и армирано стъкло при производството на стъкло се поставя стоманена телена мрежа, затисната между две полуразтопени стъкла. Удароустойчив и огнеупорен. Подсиленото стъкло може да се използва директно като декоративно безопасно стъкло. При счупване телената мрежа задържа стъклото, което е особено важно при пожароустойчивост, взлом и земетресение.

Специална обработка

Декоративно стъкло изработва се на принципа на прозрачното или цветно стъкло. Но след специална обработка на релефни орнаменти върху една или друга част от стъклото по специална технология. Има естетичен вид и често се използва в интериорни врати, прегради, офиси и други. Има и високи топло и звукоизолационни свойства. Интериорни врати от PVC и алумин. Матирано стъкло този тип стъкло се произвежда чрез пръскане на пясъчни частици с много висока скорост върху повърхността на стъклото. Ефектът на матирано стъкло е затихване и омекотяване на светлината. Прозрачността на стъклото зависи от неговата дебелина и вида на пясъчните частици. Използва се за вътрешни прегради, офиси, жилищни помещения и други.