Какво е пластмасов прозорец

Просто купете кутия, която излиза на първо място в търсачката, тя ще дойде на цена – съмнително решение. В крайна сметка можете лесно да попаднете на безскрупулни изпълнители. Това е Важно е да се разбере, че пластмасовия прозорец е не само от пластмаса и стъкло. Какво е пластмасов прозорец? Това е комбинация от пластмасови профили, които се състоят от стъклопакет, пластмасов профил, панти, армировка, запечатване и други. Всички те трябва да бъдат качествени, именно от този фактор зависи издръжливостта на пвс дограмата. Нека го разберем по ред на профила. В дограмата на селекцията можете да поставите три профила 58, 70 и 76 мм. Броят на камерите се изчислява въз основа на оптималните показатели за термична защита. За апартаменти в южната част на ширина на профила от 58 мм. А тук в студените райони е най-добре да се монтират прозорци от пвс с профил 70 и 76 мм.

Какво е пластмасов прозорец

Тази ширина на профила осигурява максимална топлина и звукоизолация. Прозорец с двоен стъклопакет. Изобилието на различни стъклопакети на пазара на услуги може да доведе в объркването на който и да е човек на улицата. Звукоизолация, слънцезащита, енергоспестяване, как да не се объркате тук ? Оптималният вариант ще бъде еднокамарен двоен стъклопакет, ако при вас духа силен страничен вятър, то е по-добре да си купите прозорци с двукамерна серия. Освен това, те могат лесно да се поръчат за остъкляване на балкони и лоджии. Прозорците, които са направени с нискокачествени профили с двоен стъклопакет, неизбежно ще доведат до замъгляване. Затова избирайте само доверени производители. Нашите мениджъри ще ви помогнат да вземете решение и ще ви разкажат за спецификата на различните серии, от основни до премиум.

Пластмасови прозорци

Не забравяйте да се съгласите с измерването, което трябва да бъде безплатно. Специалистът трябва точно да определи параметрите на прозореца и да ви покаже различни видове профили. Не можете да спестите от фитинги. Днес работниците които поставят прозорци, предлагат пвс конструкции с различни фитинги, техните производители са чуждестранни фирми. Подсилените панти и дръжки са идеалният вариант за тези, които искат да монтират прозорци от много десетилетия. Например, пантите да поддържат крилото с тегло до 150 килограма. Металната дръжка не трябва да е само стилна, но и здрава. В допълнение към това, дограмата включва в себе си солидни метални тръби за целия периметър на прозореца. Възможно е да се сравни с корсета, който поддържа формата. В какво се състоят нестандартните фитинги. Визуално тя може да изглежда перфектно, но това скоро може да стане трудно за отваряне и стъклото да се замъгли.