Какво представлява PVC-U?

Някои хора може да не са запознати с това какво по точно представлява PVC-U. Но тя се използва за направата на дограма още от шейсетте години. PVC-U е не пластифицирана версия на PVC, която е направена от полимер. ПВЦ означава поливинилхлорид, а U означава не пластифициран. Той се превърна в популярен материал за прозорци и врати, защото не гние, не се лющи. Не се бели, не ръждясва и не се разлага. Той е много устойчив на атмосферни влияния. Освен това е издръжлив на удари, което допринася за предимствата му за сигурност, както и състоянието му да запази формата си при нормални климатични температури. Освен това той е екологичен, както може да бъде и преоформен при много висока температура. Което от своя страна позволява да се рециклира. Именно тези много качества правят ПВЦ дограмата популярен избор, когато става въпрос за смяна на прозорците. Благодарение на непрекъснато развиващите се технологии и иновации, PVC-U създава уют и топлина.

Какво представлява PVC-U

Нашите PVC-U прозорци могат да бъдат персонализирани в различни стилове, за да отговарят на екстериора на вашия дом. Така че да можете да се насладите на нови подобрени прозорци, без да компрометирате външния вид на вашия дом. Предлагаме гама от цветове за избор, включително бяло, палисандрово дърво, светъл дъб, античен дъб, черен, сив и кремав. Но PVC-U предлага не само стил, тъй като това е и чудесен начин за подобряване на енергийната ефективност на вашия дом. Смяната на вашите прозорци с пвц дограма с двоен или троен стъклопакет означава уют и топлина във вашия дом. Смяната на прозорците може да означава много по-евтини сметки за ток, тъй като топлината се задържа в дома ви, вместо да излиза навън. Което означава, че трябва да използвате много по-малко, за да се затоплите! Тази изолация също така предпазва от външен шум, позволявайки много по-спокойна среда за живот и по-добър нощен сън.

Сигурност и предимства

Сигурността е другото предимство на тези прозорци, които имат болтове, които се заключват до шест точки за вашето собствено спокойствие. Освен че са професионално монтирани и изработени от здрав материал, заедно със специално закалено стъкло, те са здрави и бдителни срещу натрапници. И накрая, те са лесни за работа и ви позволяват лесно да ги отваряте, когато искате въздухът да премине през дома ви. Като същевременно са лесни за затваряне и заключване, когато напускате дома си за сигурност. Подмяната на прозорците може да даде на дома ви свеж дъх на живот, от който се нуждаете и да създадете дом, в който да се чувствате комфортно и щастливи отново. С всички качества, които пвц дограма предлага, не е чудно, че се е превърнал в толкова популярен избор за собствениците на жилища с повече от 85% от проекти за нови и подменящи прозорци, използващи PVC-U.