Как да получите гаранция

Прозорците се различават по видове отваряне и неотваряем прозорец. Такива PVC конструкции често се монтират в бани и мазета. В този случай те не се отварят. Как да получите гаранция. Въртящ се механизъм. Този изглед е предназначен за типични крила, които се отварят като врата. Механизъм за люлеене. Прозорец с такъв механизъм може не само да се отваря и затваря, но и да се сгъва обратно в режим на вентилация. Блокатор на погрешно отваряне на прозореца. Предотвратява едновременната работа на люлеенето и накланянето на прозореца. Крилото няма да бъде изкривено и няма да виси на долната панта. Елементи, които свързват крилото с рамката и отговарят за отварянето и затварянето на прозореца. Те поемат целия товар на тежкото крило. Подсилените панти могат да издържат тегло до 150 килограма, което елиминира провисването.

Как да получите гаранция

Предназначени за плътно притискане на крилото към рамката. Това повишава топло и звукоизолацията. Заключване на дръжката. Фиксира крилото на прозореца, който трябва да се отвори. Дръжка. Това е най-важната част от управлението на прозорците. Той е изработен от висококачествен метал, който няма да заседне с времето. Най-често срещаните се считат за дву или трикрилни прозорци, с люлеещи се клапи. Основните функции на фитингите. Предпазва от увисване. Предотвратява течение и не пропуска шума на улицата поради плътен натиск към профила. Блокира нежеланото отваряне на прозореца от деца. Предпазва от взлом. Блокира погрешното отваряне на крилото. Някои от описаните по-горе функции не са включени в стандартната серия прозорци. Например, заключване за деца трябва да се закупи отделно, ако имате малки деца в дома си.

Гаранция за качество

Инцидентите не са рядкост, когато бебето само отвори прозореца, а мрежата против комари просто не можеше да издържи теглото му. Детската ключалка фиксира крилото и е невъзможно да се отвори без ключ. Освен това можете да монтирате ограничител на завоя, блок за завъртане, който ограничава отварянето на прозореца. Пластмасови подложки, микролифт и други интересни устройства. Механизмите на много ниска цена не гарантират трайната работа на прозореца. Некачествените фитинги могат да се повредят след няколко месеца. Което ще доведе до необходимостта от подмяна на счупения елемент, а това е допълнителен разход. Спестявания – спестовни раздори. Съветваме ви да избирате само висококачествени фитинги. Той се различава от останалите по своята надеждност и издръжливост. Само нашата компания предоставя рекордна гаранция за качество от 20 години за своите продукти.