Контакти.

Компанията Stillplast е на пазара от 1990 година. Компанията има над 30 години активно бизнес развитие. През това време бяха усвоени най-модерните производствени технологии и беше разработена компетентна стратегия за продажби. Контакти. Фирма Stillplast се развива заедно с разрастването на цялата индустрия за производство и продажба на пластмасови и алуминиеви прозорци. Стояхме в началото на раждането на тази производствена сфера, извървяхме с нея целия път на еволюционно развитие. Традициите на производството на Stillplast се основават на напредналите разработки на индустрията. Дългогодишният опит ни позволи успешно да приложим тези разработки и да ги адаптираме към българските условия. През годините на своето съществуване Stillplast успя да развие широка дилърска мрежа и да създаде собствено производство. Представителствата на компанията работят днес в цяла България.

Контакти с Stillplast

От април 2010 година в град София работи нов цех на компанията Stillplast. Всички производствени линии са оборудвани с модерно европейско оборудване. В производството непрекъснато се въвеждат иновативни технологии. Извършва се щателен контрол на качеството на всички етапи от технологичния процес. В цеха работят само висококвалифицирани специалисти. Производствените мощности ни позволяват да произвеждаме голямо разнообразие от полупрозрачни конструкции. За производството са използвани висококачествени материали от известни световни производители. Принципи на работа на фирма Stillplast. Използването на най-модерно оборудване и най-висококачествени материали. Надеждно и качествено обслужване за всеки клиент, контрол на качеството на всеки етап от производството. Базирайки се на тези принципи, фирма Stillplast с право може да гарантира на своите клиенти продукти с европейско качество, както и висококачествено обслужване.

Мисия на компанията

Създаваме най-изгодни условия за сътрудничество за всеки клиент. Мисията на компанията е да доближи пазара на пластмасови прозорци и други светопрозрачни конструкции до европейските стандарти. За да направим това, ние владеем най-модерните производствени технологии и изграждаме компетентна система за обслужване. Сътрудничеството със Stillplast е възможност за получаване на продукти с европейско качество и професионална помощ на всеки етап от монтажа и поддръжката. Предлагаме пълен набор от услуги – вземане на измервания, разработване на проекти, изработка на прозоречни конструкции. Доставка, монтаж и поддръжка на продаваните продукти. Ние предлагаме, класически правоъгълни и нестандартни прозоречни системи. Като трапецовидни, триъгълни, многоъгълни, кръгли и сводести. Прозорци със стъклопакети с различни характеристики: тонирани, енергоспестяващи, многофункционални, самопочистващи се, с използване на закалено стъкло. Плъзгащи се пвц прозоречни системи за остъкляване на балкони и веранди, прозорци с нестандартни цветови решения. За производството се използват, представени в широка гама от нюанси от едноцветни цветове до опции за имитация на различни видове дърво и метал.