Поставяне на прозорци против взлом

През последните години темпът на строителство на селски къщи нараства бързо. Това се дължи на факта, че градските жители са уморени да се скупчват в многоетажни сгради. Те искат да имат собствено парче земя, удобна къща, която съчетава удобствата на апартамент и изкушенията на лятна вила. Поставяне на прозорци против взлом. В същото време селските къщи са вкусна хапка за натрапници. В къщата има много ценни неща, а собствениците често отсъстват през работния ден. Как да защитим селска къща от крадци колкото е възможно повече? Според статистиката крадците най-често влизат в къщата през прозорците. Монтирането на устойчива на взлом дограма е отличен вариант за защита на вашия дом. Пет важни компонента на устойчивите срещу взлом прозорци. Подсилен пвс профил антивандално стъкло, лепене във вандалоустойчиви стъклопакети, фитинги против взлом за професионален монтаж.

Поставяне на прозорци против взлом

Елементи за сигурност на прозорците. Подсилен пвс профил е профил с ширина 70 мм, с 5 или повече въздушни камери, подсилен с метална сърцевина с дебелина 2 мм. Антивандалният стъклопакет е устойчив на механични повреди. Това е един вид заместител на решетките за прозорци. Удароустойчивостта на прозорец с двоен стъклопакет се дава от специален защитен филм триплекс стъкло. Ламинирано стъкло, което се състои от най-малко два листа стъкло, свързани с поливинил бутирален филм. Удароустойчивите стъкла със защитен филм няма да предпазят стъклото от повреда. Но ще намалят степента на нараняване на хората от стъклени фрагменти. Ако стъклото се счупи, филмът ще задържи парчетата на място, така че те да не се разлетят. Удароустойчивите стъкла, които са изработени от триплексово стъкло, имат висока степен на здравина в сравнение със защитното фолио. Триплекс стъклото се състои от няколко стъкла със специален защитен филм, разположен между тях.

Триплексна система

Елементите на триплексната система са залепени заедно под налягане, образувайки монолитен лист. Ако такива очила могат да бъдат счупени, филмът който държи слоевете заедно, ще предотврати разпадането му на фрагменти и ще задържи цялостната структура. Залепването на прозорец с двоен стъклопакет е предпоставка, която гарантира надеждно фиксиране на триплекса в рамката. Благодарение на което натрапник няма да изстиска изолационното стъкло от крилото. Устойчивият на взлом обков съчетава технически характеристики и решения, които повишават устойчивостта на прозоречната конструкция срещу взлом. Материала от който са изработени фитингите против взлом са титан и легирана стомана. Заключващи щифтове с форма на гъби. Броят на куките е от 4 до 8 точки на заключване, в зависимост от степента на противовзломност на фитингите.