Преди да поставите прозорци.

Преди да монтирате PVC дограма, трябва да решите за кои помещения се купуват и каква функция трябва да изпълняват. Преди да поставите прозорци. И въпреки че цените на PVC прозорците играят важна роля, все пак е препоръчително, на първо място, да се обърне внимание на качеството на предлаганите стоки. И преди да закупите PVC дограма, трябва да прегледате профила, от който е направен прозорецът. Тя трябва да бъде направена от поцинкована стомана, в противен случай с течение на времето може да се появи ръжда. Прозорците с двоен стъклопакет трябва да имат най-малко две херметически свързани стъкла, а камерите между тях трябва да бъдат пълни с въздух или инертен газ. Това ще ви позволи да поддържате топлина в къщата с най-голям резултат, а прах и мръсотия няма да се събират между очилата. Що се отнася до очилата, за тях има специални покрития, които се различават по своите функции.

Преди да поставите прозорци и дограма

Но най-висококачественото стъкло се счита за триплекс, което не пропуска ултравиолетова светлина и има отлична звукоизолация, стандартните прозорци са подходящи за всички тези качества. Обковът е точно елементът, който е пряко отговорен за отварянето на крилата и в крайна сметка за лекотата на използване на PVC дограмата. Отварящите се и щори клапи също трябва да бъдат правилно балансирани. Това е необходимо, за да няма риск при измиване на стъклото на прозореца отвън. Следователно апартаментите, разположени над втория етаж, според изискванията, трябва да имат ширина на неотварящите се крила не повече от 40 см. Освен всичко друго, прозорците трябва да бъдат направени стриктно според размера на отвора и монтирани в съответствие с технологичния процес. Само в този случай можете да се насладите на всички предимства на пластмасовите прозорци повече от 40 години. Значението и сериозността на изграждането на дървена къща трудно могат да бъдат надценени.

И какво е къща без прозорци?

В крайна сметка една къща, построена днес, трябва да служи на собственика си и утре. Следователно всички детайли трябва първоначално да бъдат обмислени с най-голямо внимание. Заоблените трупи се доставят с издатини и канали по време на обработка, което осигурява висока плътност на съединяване на трупи при сглобяване на къща. Такава къща в бъдеще дава минимална тяга и ще ви служи много дълго време. Няма съмнение, че дървените къщи, изработени от заоблени трупи, са полезни във всяко отношение, изборът на такава къща е рационален и далновиден. Невъзможно е да си представим модерна къща без пластмасов прозорец. На пазара на полупрозрачни конструкции пластмасовите прозорци са най-търсеният продукт. PVC дограмата е с високо ниво на изолация, която предпазва от градски шум и задържа топлината в помещението.

Почистване и поддръжка

PVC прозорците не са причудливи в почистването, за да поддържате пластмасовите прозорци чисти, достатъчно е да ги избърсвате от време на време. PVC профилът има високо ниво на здравина, той е екологичен, перфектно толерира суровите метеорологични условия. Важно място в създаването на топлина и уют заема монтажът на PVC дограма, от монтажа зависят изолационните качества на прозореца. Правилно монтираните пластмасови прозорци ще издържат повече от 50 години, при спазване на основните правила за експлоатация. Можете да се консултирате със специалисти на уебсайта на stillplast.com.