Прозорци от лиственица

Здравите, издръжливи, екологично чисти прозорци от лиственица са отлично решение за тези. Които търсят красота и качество на разумна цена. Такива прозоречни конструкции имат отлични технически и естетически качества. Те са издръжливи, устойчиви на влага, не набъбват и не се деформират по време на работа. Изглеждат хармонично във всеки интериор и с най-неусложнена грижа ще ви служат повече от дузина години. Основните характеристики на модерните дървени европрозорци. Днес, както в жилищни сгради, така и в търговски сгради, най-често виждаме пластмасови прозоречни конструкции. Пвс прозорците станаха толкова популярни поради своята гъвкавост, непретенциозност и ниска цена. Дървените прозорци с двоен стъклопакет ще бъдат отлична алтернатива на пластмасата, стъклопакети. Те са херметични, позволяват на въздуха да преминава добре и създава приятен микроклимат в помещението.

Прозорци от лиственица

Въпреки факта, че изглеждат представително и скъпо, цената на евро прозорците от лиственица е сравнима с подобни пв продукти. Модерните дървени прозорци съчетават модерни производствени технологии с красотата и устойчивостта на природата. Прозорци от лиственица основни предимства и недостатъци. Този вид дървесина е широко разпространен, благодарение на което висококачествената лиственица е доста достъпна и много по-евтина от дъба. В допълнение към това прозорците от лиственица имат редица други предимства. Производителите на европрозорци от лиственица не трябва да прибягват до допълнително изсушаване на дървесината, за да избегнат свиване след монтажа. Този вид дърво има висока плътност, прозоречни конструкции, изработени от него, са защитени от деформация.

Въздушните течения

Смолата на лиственица съдържа танини, които предотвратяват образуването на мухъл и предпазват от гниене при всякакви условия на работа. Могат да се монтират в сауни и бани, както и в други помещения с висока влажност. Лиственицата изглежда много естетически приятна поради специалната си текстура, красив златист цвят и вълнообразен модел на повърхността. Подходящ за монтаж в помещения, изпълнени във всеки интериорен стил. Не претоварва интериора и може да служи като красив акцент. Дървените прозорци са естествени, което влияе благоприятно на микроклимата в помещенията с такива евро прозорци. Добре подготвеният дървен материал ще осигури добра циркулация на въздушните течения във вашия дом. Освен това лиственицата има бактерицидни свойства и изпълва стаите с чист и свеж въздух.