Регулиране на пластмасов прозорец

Крилото може да се движи в две посоки, хоризонтално и вертикално. Схемата на действията е малко по-различна. Ако в първия случай трябва да отстраните правилната позиция на горната част на механизма, то във втория ще трябва да работите отдолу. Регулиране на пластмасов прозорец. За да промените налягането, трябва да регулирате стойката. Намира се в средата в зоната, където е монтирана дръжката. Освен това може да се регулира в долната част достатъчно е да регулирате долните панти, които са точно над външния долен ъгъл, както ви е необходимо. Кога е необходимо да регулирате пластмасовите прозорци. При първите признаци на следните нарушения трябва да започнете да установявате правилната работа на конструкцията. Веднага след като настъпи студено време, трябва да промените позицията на прозореца, така че гумената вложка да бъде притисната към рамката на прозореца.

Регулиране на пластмасов прозорец

Професионалистите предлагат регулиране на фитингите поне два пъти годишно. Важно е да запомните, че налягането трябва да се увеличи преди замръзване и обратно, да се намали през лятото. Ако едно и също ниво на налягане се поддържа през цялата година. Тогава поради силното напрежение в цялата конструкция, фитингите ще се износват многократно по-бързо. Освен това животът на гумената вложка, която вече губи своята производителност с течение на времето, ще намалее още по-бързо. Настройката на силата на натискане започва с търсенето на цилиндрите и почистване на отвора с четка. Обикновено те са овални. На самата рамка можете да намерите канали, които им съответстват по размер и форма, тук могат да бъдат закрепени. Този дизайн осигурява най-плътно прилягане. Силата може да се променя чрез изместване на отворите в рамката, както и завъртане на четката за почистване.

Ексцентрика

Съвсем просто е да направите по-здрава скоба просто трябва да завъртите ексцентрика, така че изпъкналата част да е насочена към вътрешната част на конструкцията. Също така е лесно да намалите налягането просто трябва да направите същата операция, но в обратната посока. Преместете малко ексцентрика, върху който е разположен, и след това завъртете. Това се прави ръчно или с помощта на подготвен инструмент. Освен това ексцентрикът може да се завърти само с помощта на клещи, с много малко усилие. Доста лесно е да се уверите, че е възможно да регулирате прозореца достатъчно е да промените позицията на щифта по няколко метода. По-добре е да започнете с първото тогава определено ще можете да избегнете неприятности под формата на случайна повреда на цялата конструкция. Случва се така, че цилиндрите не могат да бъдат регулирани по никакъв начин, въпреки направените опити.