секционни врати

Секционни врати

секционни гаражни врати
секционни гаражни врати
секционни гаражни врати
секционни гаражни врати
секционни гаражни врати
секционни гаражни врати
секционни гаражни врати
секционни гаражни врати
секционни гаражни врати

Секционни врати в София

Секционните гаражни врати се разрастват бързо като един от най-популярните избори за гаражни врати в България. Тяхната здравина, безопасност и сигурност са само част от многото предимства, които оправдават тази популярност. Познати са като „секционни“ врати поради конструкцията си, състояща се от отделни секции, които се отварят вертикално. Това означава, че секционните врати могат да се монтират на почти всеки оформен отвор. Дистанционно отваряне за секционни врати. Изолирани секционни врати. Врати с висока сигурност. Повечето секционни врати са стандартно двустенни, с панели, пълни с изолационна пяна с дебелина от 40 до 70 мм. Тези секции обикновено са изработени от поцинкована стомана за здравина и дълголетие. Ефективната и впечатляваща конструкция на секционната врата осигурява здравина и стабилност, които не са възможни при други врати. Дори и при по-големи от нормалните размери.

Решения за пестене на място

Секционните гаражни врати се отварят и затварят вертикално, което означава, че може да се оползотвори пространството около отвора. Това е идеално за по-къси гаражи или алеи, позволявайки на превозните средства да бъдат паркирани до вратата, без да се нуждаят от място за „отваряне“ при отваряне на вратата. Панелите на вратите се извиват нагоре над отвора и след това обратно в горната част на гаража. Когато са монтирани и специфицирани точно, за разлика от други типове гаражни врати. Секционните врати могат да предложат пълна височина и ширина на прохода. Това е идеално решение за гаражи, които изискват голям достъп на превозно средство или имат ограничени размери на достъп. Механичният дизайн на секционната гаражна врата е значително различен от горните гаражни врати. Пружинната система осигурява много по-плавна работа в сравнение с конвенционалната врата. Което от своя страна е особено полезно при врати с по-голям размер.

Материали

Всички секционни врати могат да се задвижват ръчно или електрически. Като и в двата случая остават гладки и тихи благодарение на отличния инженеринг, безупречния дизайн и висококачествените компоненти. Панелите на секционните врати предлагат безопасна работа. С дизайн против прихващане между секциите за предотвратяване на прихващане на пръсти. Както и редица други функции за безопасност, които отговарят на всички действащи законови разпоредби. Секционните врати са предимно изработени от поцинкована стомана, въпреки че се предлагат алуминиеви и дървени врати. Повечето производители предлагат дървесни покрития със своите стоманени врати, осигуряващи изолация и сигурност на стоманата. С естетическо впечатление, което само дървото може да достави. При дървените секционни врати изборът на дърво е различен при различните производители. Дървените врати се предлагат само с ширина до 240 мм. Докато дървените врати могат да се произвеждат с ширина до 5 метра.

Изолация и панели за секционни врати

Изборът на иглолистна или твърда дървесина включва бучиниш, европейски дъб, акоя, махагон и кедрово дърво. Стоманени секционни гаражни врати. Дървени секционни врати. Алуминиеви секционни врати. Ако вашият гараж се използва като стая като офис. Работилница или фитнес зала, секционната врата е фантастичен избор за изолация и защита на вашите вещи. Секционните врати са създадени да поддържат постоянна температура в гаража, идеални за приложения, при които контролът на температурата е фактор. Ето защо секционната гаражна врата е перфектна както за ценности. Така и за колекционери на автомобили, като предотвратява влажни, вредни условия. Когато е правилно монтирана, изолираната секционна врата ще осигури впечатляваща U-стойност. В резултат на това, ще намали всички разходи за отопление на съседни помещения. Някои врати се доставят с допълнителни гумени уплътнения за допълнително подобряване на изолационните качества.