Стъклени парапети за тераса

Оригиналните стъклени парапети за тераса са идеалният вариант да придадете на вашето жилищно или офис пространство представителен и стилен вид. Монтирането на такива защитни бариери гарантира. Надеждна защита на интериора от негативните въздействия на околната среда и ви позволява да приложите най-смелите дизайнерски решения. Стъклени парапети за тераса. Стъклени предпазни бариери могат да се монтират на всяка модерна тераса. Инсталирането на такива конструкции се счита за универсален начин за създаване на комфортни условия за човек в офис или пространство. Стъклените огради са представени от голямо разнообразие от модели. Така че трябва да ги изберете въз основа на характеристиките на конкретно дизайнерско решение. Понастоящем такива защитни бариери могат да бъдат направени от компоненти като.

Стъклени парапети за тераса

Закалено стъкло – използва се за декориране на тераси и балкони, разположени на приземните етажи и надеждно защитени от силен вятър. Многослоен триплекс – състои се от две осем милиметрови стъклени пластини. Използва се при такива екориране на сгради, разположени на височина и в помещения с голям брой хора. Точкови правоъгълни скоби – основната цел на компоненти е да правят стъклени връзки. Използва се при изграждането на веранди и някои други видове ниски сгради. Стоманени и алуминиеви профили използвани за ограждане на тераси, чиито стъкла са плътно прилепнали едно към друго. Фитингите се използват на места, където парапетите на терасата са изложени на сериозен стрес например концертни зали и стадиони.

Парапети

Можете да закупите отделни компоненти в специализирани магазини, както и директно от доставчици. Вторият вариант е по-предпочитан, тъй като ви позволява да закупите продукти на покупната цена. Области на използване на стъклени парапети. Съвременната стъклена ограда за тераси се използва почти навсякъде. В търговски центрове, хотели, ресторанти и други. Дизайните са придобили особена популярност сред собствениците на жилищни помещения, декорирани в емблематичния хай-тек стил. Монтажът на стъклени парапети ви позволява визуално да разширите пространството и да придадете на сградите стилен и необичаен вид.