Характеристикa на работата

С идването на пролетта наистина искате да отворите прозорците и да пуснете чист въздух в къщата си, но можете да забравите за комфорта, ако няма защитни прегради в отворите. Независимо дали живеете в частна вила или в градски апартамент, малки отломки, изгорели газове, пясъчни фракции, смог и прах влизат в стаята през отворен прозорец. Да не говорим за досадни насекоми като комари, мушици, мравки. За страдащите от алергия, страдащи от сенна хрема, проветряването се превръща в истинско мъчение. Характеристикa на работата. Мрежата против комари Anti-dust ще помогне за създаването на комфортна среда в къщата и ще задържи прашеца, съдържащ се във въздуха. Мрежа против комари Anti-dust какво е това – дизайн и видове. Мрежа против комари Anti-dust е иновативна разработка за защита от алергени и насекоми.

Характеристикa на работата

Представлява защитна конструкция от алуминиев профил и специална мрежа с минимална площ на окото. Продуктът следва формата на активно крило или крило на вратата. Фиксирана е трайно в капандура откъм улицата. Освен това мрежите против прах могат да бъдат плъзгащи се или люлеещи се. Напоследък са популярни платна под формата на завеси с магнитни крепежни елементи, които са предназначени за използване във врати. Предимства на мрежата против комари Anti-dust Мрежата против комари за прозорци Anti-dust има следните предимства забавя спорите и цветния прашец на растенията предпазва от дребни насекоми мухи, комари, мравки предотвратява навлизането на отработени газове сажди, прах и пясъчни частици в помещението предпазва от случайни отломки и угарки от цигари не пречи на вентилацията и видимостта от прозореца.

Найлоновата тъкан

Преди да закупите мрежата Anti-dust, се препоръчва да научите за допълнителните недостатъци на тези дизайни. Основният недостатък на найлоновите платна с малки клетки е намаляването на капацитета на пропускане на светлина на прозорците. Също така, мрежите могат да повлияят негативно на процеса на обмен на въздух. Обикновено този проблем е уместен, ако рядко се мият. Найлоновата тъкан не обича резките промени в температурата. В такива случаи с времето нишките стават крехки, което води до разрушаване на мрежата. За да се удължи експлоатационният живот на такива мрежи, те трябва да бъдат отстранени от прозорците преди първата слана и да се върнат на мястото си само през пролетта, когато времето е топло. Няма разлика между комарниците Антипилца. Това са две различни имена на един и същ продукт, който предотвратява навлизането на алергени в къщата. Към днешна дата качеството на мрежата за прах е одобрено и потвърдено с европейски сертификат.