Пвс дограма на Deceuninck

PVC дограмата е номер едно по енергийна ефективност. Рамката на прозореца играе решаваща роля за насърчаване на енергийната и рентабилна топлоизолация. Пвс дограма на Deceuninck в гр.София на най-ниска цена. Прозоречните профили от PVC получават най-добри оценки в сравнение с алуминиевата или дървена дограма. Те имат по-добри изолационни стойности и са в състояние да намалят разходите за енергия и отопление. Има особено голям потенциал за спестяване на енергия при използване на PVC профили в стандарта за пасивна къща. Днес прозорците на пасивната къща могат да се произвеждат ефективно и рентабилно с помощта на най-съвременните PVC профили и вече доста разпространения троен стъклопакет.

Поръчай пвс дограма на Deceuninck

PVC дограмата е с много добро съотношение цена-полза. PVC прозорците предлагат ясни предимства в разходите, както при доставката, така и през целия жизнен цикъл. Дървената дограма е с около 20-30% по-скъпа от PVC профилите, а алуминиевите прозорци струват с 30% повече, което отново представлява най-скъпата алтернатива. Въз основа на високия потенциал за спестяване на енергия и минималната поддръжка през целия експлоатационен живот от повече от 50 години, разходите се спестяват и в дългосрочен план. PVC прозорците са лесни за поддръжка. Висококачествените PVC профили са изключително лесни за поддръжка и изискват минимална поддръжка. Дървените прозорци, от друга страна, трябва да се остъкляват почти на всеки две години и да се боядисват на всеки 5 години. Най-модерната PVC дограма в София е изключително устойчива на атмосферни условия и светлоустойчива. За да почистите профила, всичко, от което се нуждаете, е препарат за миене на съдове, благодарение на лесните за поддръжка свойства на гладките профилни повърхности.

Безплатен оглед за гр. София

Позвънете на нашия мобилен специалист от Stillplast в град София за цени и той ще ви посети още днес! Издръжливост. За разлика от дървената дограма PVC профили има особено дълъг експлоатационен живот. Висококачествените прозорци се отличават със своята устойчивост на изкривяване и високо ниво на функционалност в продължение на години. Въз основа на техния дълъг експлоатационен живот от най-малко 50 години PVC профила е отлична инвестиция. Включително и по отношение на запазването на стойността на имота. PVC дограмата се отличава с отличен еко баланс. PVC прозорците са 100% рециклируеми и следователно пестят ресурси. 40% от всички запаси на газ и петрол в света се използват за отопление и за захранване на сгради с енергия. Докато само 4% отиват в производството на пластмаси, от които само 1% се използват за PVC. Освен че могат да се рециклират, издръжливостта и ниските нива на замърсяване по време на производството на PVC профили. Спомагат за постигането на отличен еко-баланс и допринасят за опазване на околната среда.

Издръжливост

PVC прозорците издържат много по-дълго от дървените прозорци и консумират значително по-малко енергия по време на производствения процес. С инициатива за рециклиране секторът на PVC прозорците се ангажира с устойчиво развитие и увеличаване на квотата. За рециклиране на стари прозорци, рамки на врати и ролетни щори до 100%, където е възможно. Съдържанието на PVC се раздробява и обработва за получаване на гранули и може да се рециклира най-малко седем пъти. Освен това благодарение на друг доброволен ангажимент до 2015 г. PVC сместа може да се произвежда само с екологично чисти стабилизатори. Днес Deceuninck вече произвежда само профили с безоловни стабилизатори. Предлагаме безплатен оглед за гр.София при поръчка на дограма. За оглед, снемане на размери и оферта без подписване на договор за поръчка цената е 50,00 лева за гр.София. При поръчка на Пвс дограма Вие получавате безплатен комарник за прозорец.

гаражни врати
гаражни врати
гаражни врати
гаражни врати
гаражни врати