Алуминиеви продукти

Алуминиевите прозорци и врати наистина са в състояние да отговорят на всички. Дори и на най-високите изисквания за топлоизолация. Алуминиевите продукти се характеризират с много нисък коефициент на топлопреминаване. Така че, избирайки ги, купувачите ще могат да постигнат значителни финансови спестявания. Свързани с отоплението на дома. Дълги години се смяташе, че алуминиевата дограма не може да осигури адекватни топлинни условия на закрито. Мнозина смятаха, че самият му естетичен вид. За съжаление, не върви ръка за ръка с добра защита срещу изтичане на топлина и студ от къщата. Мнозина смятаха, че металът не може да се сравни с дървената дограма, още по-малко с PVC дограмата. Междувременно това сега не е съвсем вярно.

Алуминиеви продукти

Алуминиевата дограма също може да бъде с отлични параметри и много добра топлоизолация. Това е възможно благодарение на използването на модерни стъклопакети и влагането на специални термо пълнители между камерите на алуминиевия профил на прозореца. Алуминиева дограма. Благодарение на иновативна технология за производство на алуминиеви прозорци и врати, вкл. в алуминиеви системи за прозорци и врати, предлагани те могат да осигурят на своите потребители точното количество топлина и в по-широк смисъл на разбира се, значително намалява сметките за отопление. Високата топлоизолация обаче не е единственото важно предимство на алуминиевите прозорци и врати. Най-важното предимство на алуминиевите дограми, което е основната причина да бъдат толкова често избирани от купувачите, е тяхната лекота и много висока здравина.

Устойчивост

Поради много ниското тегло на алуминия, прозорците от него могат да имат различни, понякога дори много големи размери. Ето защо алуминиевите продукти са идеално подходящи, например, за изпълнение на големи панорамни системи за прозорци и врати за тераси или балкони. Алуминият също е много обработваем и пластичен, така че производителите могат лесно да правят прозорци и врати с всякакъв размер и форма. Алуминиевите профили позволяват производството дори на много големи стъкла без загуба на здравина на конструкцията. Освен това си струва да знаете, че такива продукти имат много висока устойчивост на механични повреди, но преди всичко на повреди, свързани с чести и големи температурни промени.