Дизайн на прозорци.

Вашият дом има свой собствен стил и атмосфера. Проект за подмяна на прозорци не означава, че трябва да изберете стил пред функция. Универсалността на двойно окачените прозорци ги прави добра надстройка, независимо как изглежда екстериорът на вашия дом. Дизайн на прозорци. Двойно окачените прозорци могат да бъдат персонализирани, за да съответстват на почти всеки стил на дома. Прочетете повече, за да разберете как двойно окачените прозорци могат да паснат на някои от най-популярните стилове на дома. Къщите в стил ранчо обикновено имат голяма предна веранда или двор, което осигурява страхотна гледка от закрито. Големи двойно окачени прозорци може да подчертае този изглед и да предостави опция за отваряне от горния или долния панел. За да включи външния вид, докато е вътре. Дом със среден размер, който подчертава простотата и стандартната архитектура, попада в категорията на занаятчийски стил. Двойно окачените прозорци от дърво се вписват точно в този стил на екстериор.

Дизайн на прозорци

Дървото е популярен материал за прозорци и може лесно да бъде боядисано в бяло или оцветено, за да пасне на дома ви в занаятчийски стил. Традиционен стил. Домът в традиционен стил е широка категория, която обикновено се състои от високи, скатни покриви. Мазилка или тухлен екстериор и симетрично разположени прозорци. Наличието на прозорци със стандартен размер. Двойно окачени прозорци, разположени равномерно по протежение на екстериора ви, ще допълни традиционния домашен стил. Избирането на чиста бяла рамка и облицовка ще добави към този опростен и елегантен външен вид. Колониален. Колониалните домове приличат на еволюирала и модернизирана дървена колиба. Поради традиционните си характеристики като високи прозорци и тухлен екстериор. Двойно окачени прозорци могат да бъдат персонализирани да бъде достатъчно висок, за да отговаря на този стил. Инсталирането на решетка в колониален стил ще усили този външен вид и ще добави интересна фокусна точка към вашия дом.

Съвременен дизайн

Най-новата тенденция в дизайна на дома е домът в съвременен стил. Двойно окачените прозоречни рамки в тъмен цвят продължават да са популярни и се вписват добре в този стил. Прозорците от фибростъкло и винил са два универсални материала, които са енергийно ефективни. Те могат да бъдат персонализирани, за да паснат на всеки размер прозорец. За да модернизирате външния вид, изберете двойно окачен прозорец без решетка. Без значение какъв е вашият личен стил. Двойно окачени прозорци, осигурете енергийна ефективност, функционалност и естетика на вашия дом. Смяната на прозорци с едно окачване с прозорци с двойно окачване е лесен процес с подходящия изпълнител. Посетете нашият уеб сайт за да видите опциите на Stillplast за двойно окачени прозорци и персонализациите, които вървят заедно с тях.