Кои сме ние

Зад компанията Stillplast се крие близо 30-годишна история. За нас. Това са 30 години развитие в областта за производство и монтаж на pvc и алуминиева дограма. Цели институти работят за изучаване и подбор на нови материали и създават продукти с най-високо качество. При тях се разглежда и се тества дори и най-малката подробност. Всяко уплътнение или винтче се поставя на точното място, за да даде най-добър резултат. Детайлите са най-важната част, защото са подходящи и влияят на качеството. Това е причината компанията Stillplast да дава отлични резултати за всички тестови показатели при монтиране на pvc и алуминиеви дограма. Най-важното нещо за потребителите са показателите за топлоизолация. Компанията Stillplast предлага почти 20% по-добри топлоизолационни свойства в сравнение с обикновените дограми. Друг важен показател е водоустойчивостта и устойчивостта на вятъра. Тука вече материалите които доставяме са с най-добрите показатели. Stillplast е компания, която следва иновативни и дизайнерски тенденции на пазара на PVC и алуминиеви дограма.

За нас и Stillplast

Научете повече за цялата ни гама от PVC и алуминиеви дограми, с голям избор от стилове, цветове и продукти. Поставянето на PVC и алуминиеви дограми е от голямо значение, защото от този показател зависи температурата на стаите във вашия дом. Когато живеете на по-високите етажи, съпротивлението на вятъра е изключително важно нещо. Ето защо трябва да инвестирате в по-качествени материали, които ще ви осигурят по-голяма сигурност. Структурата на нашата дограма в София е прецизно изчислена и направена така, че да издържа на по-голямо натоварване. Уплътненията на нашите дограми са направени от такъв материал, че почти няма значителна разлика между зимния и летния сезон. През зимата, поради ниските температури повечето от уплътненията стават по-твърди и прозорците се затварят по-трудно. Нашите системи използват материал, който не се влияе от температурните разлики. Същото се отнася и за лятото когато уплътненията се нагряват и се деформират. Материала на нашите уплътнения не се влияе от температурните на времето.

Производствени решения

Производствените решения на компанията Stillplast в областта на PVC и алуминиеви дограми. Ни позволиха да предложим на нашите клиенти разнообразие от модерна дограма в София за обзавеждане на жилищни и търговски помещения. В нашето производство използваме профили от световноизвестните производители. Като ги превръщаме в атрактивен дизайн и практични функционални решения, които ще обогатят вашето жилищно или бизнес пространство. Важен аспект на бизнеса е експортната ориентация на компанията към пазара на Европейския съюз. Където поради качеството на производствената програма и спазването на международните стандарти в производството се позиционираме като надежден бизнес партньор. Имате голям избор от нашата гама pvc дограми и алуминиеви дограми. Имате избор за френска увертюра или наклон и завъртане с всички възможности на цветовете, които са на разположение за вашия дом или апартамент. Избора на пълнежи може да бъдат от единични, двойни или дори тройни стъклопакети.

Цени за дограми

Нашата фирма за пвс и алуминиева дограма е една от първите и най-големи доставчици на PVC системни профили. За прозорци, врати и други полупрозрачни конструкции в България. За нас. Производството на дограма възникна в базата на най-голямото предприятие за прозорци в София. Отправната точка беше идеята за екструдиране на профили за собствени нужди и постепенно отказване от закупуването на PVC профили от външни доставчици. Нарастващият интерес на прозорците и натрупващият се опит при екструдирането. Постепенно преориентират стратегическите приоритети на производството от собствени нужди към широкия пазар на прозорци. По това време профилите вече са формирали технически зряла, напълно затворена система, която е тествана от две зими. Последвалото бързо нарастване на търсенето и разширяване на производството, довежда компанията до първите пет лидера на българския пазар за PVC профили.

За нас и нашия производствен процес

Днес заводите са мащабен индустриален и складов комплекс, който включва пет фабрични сгради. Склад за суровини и добавки, силози за съхранение и доставка на PVC смола за производство. Площадка за съхранение и експедиция на профили и компоненти, железопътна линия с разтоварна рампа и прилежащата територия за ново строителство с обща площ 5 хектара. 31 екструзионни линии произвеждат около 45 хиляди тона профили годишно. Тези обеми се продават чрез регионални и дилърски складове в 20 от най-големи градове в България. Всеки десети пластмасов прозорец в България днес е направен от пвц профили. Технология и качество. В производствения процес компанията първоначално се фокусира върху качеството и високите технологии. Всички материали, използвани в производствения процес, са само от световните лидери в химическите и полимерните технологии. Водещи европейски компании доставят добавки за PVC композиции.

Тестове и продукти

Фабричната лаборатория непрекъснато извършва входящ контрол на суровините и цялата гама от тестове на продукти съгласно сертифицирани показатели. Автоматизацията контролира параметрите на технологичните процеси. Ние сме инженерингова компания с огромен иновативен потенциал. Източникът на този потенциал е комбинацията от опита на компанията в производството. Монтажа и експлоатацията на пластмасови прозорци в суровия климат и ноу-хау на европейските ни партньори в разработването на модерни прозорци и PVC формулировки. Обект на иновацията са преди всичко продуктите на предприятието. Физикохимичните изследвания, дизайнерските разработки, инженерните решения са в основата на ноу-хауто на компанията. Което е въплътено в материала и конструкцията на прозоречните системи. Това ноу-хау адаптира западноевропейските технологии за прозорци към спецификата на българския климат и жилищното строителство.

Производствена програма

За нас и за производствената програма на компанията включва 15 системи, повече от 80 артикула на профили и широка гама от пластмасови компоненти. Структурните възможности са представени от десет прозоречни системи, балкон, както и системи за врати и фасади. Широка гама от цветни решения се осигурява от производството на тонирани профили и цех за ламиниране на профили като част от завода. Гамата от продукти на търговските марки позволява на оператора на прозорци да се конкурира успешно във всеки сегмент на пазара на прозорци. А обхватът на характеристиките на производителността и цената му позволява да намери подход към всеки един клиент.

Кои сме ние
––––––––––––––––-
Какво предлагаме
––––––––––––––––-
Нашите партньори
––––––––––––––––