Идеи за улуци за дома.

Ако имате зеленчукова или растителна градина до къщата си, поставянето на улуци за насочване на валежите към вашата градина е интелигентен начин да се грижите за вашите растения. Като същевременно давате на вашите улуци второ предназначение. Това не само ви спестява ръчен труд, но ви помага да спестите пари от сметката ви за вода. Зелената стена, известна още като жива стена. Е част от вашия дом, която е реновирана. За да включва растения и зеленина. Инсталирането на лозя, бръшлян и държачи за растения отстрани на къщата ви създава естествен вид. Включвайки природата в дизайна на вашия дом. Този декоративен дизайн ще прикрие вашата улучна система. Особено ако водосточната ви тръба е боядисана в зелено.

Идеи за улуци за дома

Веригата за дъжд е декоративна част. Която насочва водата надолу по стените на вашия дом. Той функционира по същия начин, както водосточната тръба. Но се предлага в голямо разнообразие от дизайни, което ви позволява да изберете такъв, който отговаря на вашите лични предпочитания. Повечето също така функционират подобно на звънчета, като издават красив звук, докато преминава през тях. Дъждовните вериги са прикрепени към улучната система на вашия дом и трябва да бъдат внимателно монтирани. За да функционират като водосточна тръба за насочване на водата далеч от основата ви. Насочването на валежите в малко езерце или добавянето на камъчета за насочване на оттока добавя елемент от природата към вашата водосточна тръба.

Система за улуци

Просто добавете камъчета към чучура, където водата изтича за декоративно допълнение. Плюс водата издава успокояващ звук, когато тече върху тях. Тази функция може също да помогне при оттичане. Насочвайки водата да се филтрира през камъчета в земята или в малко езерце. Вместо върху тротоара или алеята, където може да причини напукване. Може да изглежда като просто решение. Но боядисването на вашите улуци в същия нюанс като външния вид на дома ви ще помогне на вашата система за улуци да се слее. Вместо да променяте вашата система за улуци, за да я направите по-декоративна, стремежът да я слеете ще я направи по-малко болка в очите, с минимални усилия. Не забравяйте да използвате водоустойчива и издръжлива боя, която ще може да издържи на времето.

Улучна система

Освен извършването на физически промени във вашата улучна система, за да я направите по-малко дразнеща в очите. Поддържането на вашите улуци чисти, незапушени и защитени във вашия дом ще подобри естетиката му. Инвестиране в улуци за да предпазите листата и отломките ще елиминира възможността от запушени улуци. Което ще доведе до по-малко поддръжка и притеснение при следващия валеж. Освен това монтирането на вашата система за улуци с помощта на едно безшевно корито ще запази вашите улуци сигурни. Както и ще намали смяната на вашите улуци, което може да направи вашите улуци да изглеждат мръсни и евтини. Дъждовните улуци на вашия дом са канали, които събират и отклоняват дъждовната вода далеч от вашия покрив, основа, стени, дограма, врати като предотвратяват повреда на вашето имущество и избягват скъпи ремонти.