Избор на прозорци.

Пазарът на строителство в Република България, независимо дали е жилищна, офис или търговска сграда, е в непрекъснат растеж и развитие. Колкото повече се развива, толкова по-взискателни са нашите клиенти, докато строителните инженери са все по-загрижени за модерните технологии. По-високите стандарти за качество и иновативните производствени системи. PVC дограмата с изолационно стъкло е сред модерните строителни технологии. Но какво точно означава PVC дограма с изолационно стъкло и какви биха били ползите от нея? Ето и няколко от най-важните причини, поради които трябва да изберете PVC дограма с изолационно стъкло за вашия дом. Избор на прозорци. Какво е PVC дограма? Поливинилхлоридът, което означава още PVC е бяло вещество без мирис в категорията термопласти, показващо аморфна структура без конкретна форма. PVC често се среща в два варианта: твърд и мек. Твърдият PVC е версията, използвана в областта на строителството за производство на профили за врати и прозорци, клетъчни панели и други материали.

Избор на прозорци

Когато твърдият PVC се пластифицира чрез различни химични процеси. Той става гъвкав и може да се използва за производството на медицинско оборудване и различни подови настилки. Следователно, PVC дограмата включва елементи на сграда, главно прозорци и врати, които са изработени от PVC. С отлични топло и шумоизолационни свойства и висока устойчивост на удар. Относно изолационното стъкло. Терминът изолационно стъкло се отнася до комбинация от две или повече стъкла, свързани заедно и разделени посредством пръчка. Която може да бъде метална, изработена от алуминий или гореща технология, изработена от термопластични материали. Профила играе особено важна роля в постигането на добро енергийните характеристики на нивото на пребиваване. Като намалява загубата на топлина през зимата и да се избегне прегряването през лятото. Изолационното стъкло, заедно с PVC профили за прозорци и врати, предлага големи предимства по отношение на цялостния комфорт на вашето жилище.

Причини да изберете PVC дограма с изолационно стъкло за вашия дом

Спестете пари чрез висока енергийна ефективност. Благодарение на отличните топлоизолационни свойства както на PVC профилите за прозорци и врати, така и на изолационното стъкло. PVC дограмата с изолационно стъкло спомага за повишаване на енергийната ефективност на жилището. По-конкретно, това помага за намаляване на консумацията на енергия както през студения сезон. Поради способността да се намалят топлинните загуби, така и през лятото, поради отразяващите и слънчеви контролни свойства на изолационното стъкло. Резултатът е намалена консумация на енергия и по-ниски разходи. Наслаждавате се на повишен комфорт чрез добрата звукоизолация. Резиденцията е мястото, където започваме деня си и се отпускаме след натоварения ден в офиса. Ето защо спокойствието и неприкосновеността на личния живот са елементи, които трябва да се имат предвид при избора на нашите прозорци и врати.

Повишен акустичен комфорт

PVC дограмата с изолационно стъкло осигурява повишен акустичен комфорт, благодарение на PVC профилите, както и на изолационното стъкло. Също така, друга важна част от намаляването на шума отвън се постига чрез уплътненията, с които са снабдени PVC прозорците. Прозорците са оборудвани със силиконово-гумени уплътнения с отлични уплътняващи свойства, осигуряващи най-добрата шумо защита и повишен комфорт. Имате сигурността във високата устойчивост във времето. Прозорците и вратите са дълготрайни стоки. Следователно, когато правим избор в това отношение, очакваме те да са устойчиви на времето. Особено защото замяната може да бъде доста скъпа, както по отношение на разходите, така и по отношение на времето. PVC дограмата с изолационно стъкло има значително по-голяма трайност от другите видове дограма. С изключителна устойчивост на дъжд, вятър, атмосферни влияния и колебания при високи температури.

Сигурна защита от взлом

Признато е, че PVC дограмата има висока устойчивост на удар. А PVC дограмата с изолационно стъкло трябва да бъде оборудвана с високоефективни системи за сигурност. Така че да осигури силна противо проникваща защита на жилищната сграда. В допълнение към PVC профилите и изолационното стъкло, при избора на прозорци и врати трябва да имате предвид и хардуера, с който са оборудвани. Забравете за редовното почистване на вратите и прозорците си и така спестете време! PVC-то стана популярен през годините, защото се поддържа лесно. Почистването на прозорци е необходимо само когато сезоните се сменят. Изолационното стъкло може лесно да се почисти с разтвор на основата на препарат. А с помощта на различни аксесоари можете също да намалите отлаганията на прах вътре в рамката. Във връзка с това прозорците са оборудвани с допълнително уплътнение, което предпазва от нежелани отлагания на прах, улесняващо процеса на почистване.

Настройка и ремонт на PVC дограмата

Избор на дограма. За най-добра производителност във времето, хардуерът от PVC дограма трябва понякога да се коригира, далеч не е труден процес. За ваше улеснение и безопасност ви препоръчваме да се свържете с компанията, която е произвела и монтирала вашите прозорци. Също така трябва да ви предоставят редовни услуги за настройка на прозорците и вратите. PVC е екологично чист. PVC е в категорията на рециклируемите материали. Статистически погледнато, до 40% от световните запаси от газ и нефт се използват за отопление и производство на енергия за сгради. Докато 4% се използват за производство на пластмаса, от които само 1% е производството на PVC. Също така, по време на производствения процес нивото на замърсяване е много по-ниско, отколкото при другите материали. Следователно, PVC дограмата с изолационно стъкло генерира множество предимства за вашия собствен комфорт и сигурност.