Изолация на балконска врата

Преди да започнете работа, трябва да разберете конкретните причини за проникването на студен въздух в стаята. Духането от прозореца е лесно да се провери със запалка. Ако издухва отстрани на стената, тогава трябва да премахнете част от старата пяна и да запечатате монтажния шев по-внимателно. За да изолирате склоновете, ще трябва да направите основа за предпочитане от метален профил. Изолация на балконска врата. От ръбовете на профила е прикрепен начален профил, а вътре в основата се полага изолация, след което всичко е покрито с пластмасов лист. За да затворите участъка между отвора и пластмасата и тогава можете да я използватe. Изолацията на склоновете на балконската врата се извършва по други начини, по-специално с гипскартон или пяна. В първия случай шпакловката се нанася върху гипскартона, след което се боядисва. Пенопластът се засажда върху специални съединения и шпакловка с помощта на армираща мрежа.

Изолация на балконска врата

Що се отнася до прага, също е желателно да се изолира, за да се изключи напълно проникването на студ. За тези цели можете да използвате полистирол, който впоследствие е завършен с ламинат, плочки или обикновен пластмасов перваз на прозореца. Поставете фугата на уплътнителя до фугата, като я фиксирате с дюбели. За да не се продава прагът под тежестта на човек, между парчетата изолация се поставят решетки. Друга често срещана причина за предаването на студ през пластмасова балконска врата е износването на уплътненията. Качеството на уплътненията е различно, някои могат да служат 10 години, докато други ще изискват подмяна след 3-4 години. С течение на времето гумените ленти се напукват и губят еластичните си свойства. Така че трябва да се погрижите да ги избършите със смеси от силиконова основа.

Регулиране на налягането

Също така трябва да се помни, че пластмасовите прозорци и врати имат функция за регулиране на налягането. С настъпването на студеното време крилото трябва да се превключи в зимен режим, така че да се притисне по-близо до кутията. Ако на вратата е монтиран обикновен прозорец с двоен стъклопакет, тогава той може да бъде заменен с енергоспестяващ. Нашата компания се занимава с довършване на балкони и лоджии до ключ. След това оставете заявка в сайта за обратна връзка и мениджърът ще ви отговори в удобно време. Услугата за вземане на размери при нас е безплатна, договорът може да бъде сключен в офиса или у дома. Предлагат се и вноски и кредит.