Как да изберем прозорци?

За да ви помогнем да разберете и решите коя пвс или алуминиева дограма е най-подходяща за вашия дом, е необходимо да се уточнят съответните и характеристики. Как да изберем прозорци. Трябва да се отбележи, че ако се интересувате от пластмасови прозорци. Препоръчваме да посетите този сайт stillplast.com. Всеки от тях има различни свойства, но има и своите предимства и недостатъци. Така най-добрият вариант е да изберете дограмата според състоянието на вашия дом и начин на живот, вкусове и бюджет. Следователно термичната алуминиева дограма вече не е изцяло алуминиева дограма, а армираната PVC дограма вече не е PVC дограма. Модерните прозорци всъщност са много близо един до друг.

Как да изберем прозорци?

Наистина, те имат много общи компоненти, които са идентични във всяко едно отношение, независимо дали дограмата е с PVC, дървена или алуминиева рамка. По-голямата част от производителите използват различни материали, поради което остъкляването, уплътненията и фитингите често са едни и същи поради индустриализацията на производствените процеси. Те също имат сходни покрития и външен вид. PVC имитира дърво с декоративни фолиа, подобни на тези, използвани за мебели и ламинирани подове, дървото е покрито с бели, сиви и бежови пластмасови лакове за ограничаване на поддръжката. Алуминият отделя матовите покрития от PVC, зърнести, медни, метални благодарение на лакове и довършителни фолиа. По отношение на дизайна и външния вид също става трудно да се различи дограмата със скрит PVC или алуминиев отвор.

Алуминиеви профили

Прозорците са важна част от изолацията на дома. Това е важно, тъй като старата дограма може да понесе от 10% до 25% топлинни загуби в зависимост от годината, в която е построен домът ви. Подходящите повърхности на всеки са важни. При големите формати преобладават характеристиките на остъкляването, тъй като представлява най-голямата площ в залива. Всъщност производителите прилагат рецептите към модерната дограма, които направиха комбинацията от алуминий и PVC толкова успешна. Как да изберем прозорци. Когато PVC рамката е подсилена със стомана или алуминий за увеличаване на твърдостта. Алуминиевите профили са базирани на PVC или полиамидни други термопластични терморазбивачи.