Как се остъклява зимна градина

Характеристики на остъкляването на зимната градина. Как се остъклява зимна градина. При остъкляване на зимна градина се монтират предимно алуминиеви или пвц профили. Дървените системи изискват специални грижи и са по-рядко срещани. Ако сравним алуминиевото остъкляване на зимната градина с пвц, тогава могат да се отбележат такива ключови разлики. Пластмасовите системи обикновено задържат топлината по-добре. Те са по-достъпни от алуминиевите профили, но поради конструктивните особености пропускат по-малко светлина. Също така е по-трудно да се направи панорамно остъкляване с тях. Поради това те се избират по-рядко. Алуминиевите системи са по-устойчиви на повреди и неблагоприятни атмосферни условия. Кои профили са най-подходящи за вашия случай зависи от оформлението на зимната градина, желанията, бюджета и други фактори. Благодарение на опита от повече от 10 години в остъкляването, ние ще ги вземем предвид, за да получите приличен резултат.

Как се остъклява зимна градина

В нашата работа използваме системи от алуминий и пластмаса на най добрите производители в областта. Ние сме техни официални дилъри. Монтираме точно според препоръките и даваме дългосрочна гаранция за работа. Видове стъкло. Остъкляването на зимни градини трябва да се подбира внимателно. Трябва да се вземат предвид нуждите на растенията и местоположението на градината по отношение на кардиналните точки. Те са от този тип. Обикновени стъкла – подходящи за тези с ограничен бюджет и когато не е нужно да отразявате активното слънце или да се стопляте. Рефлекс – те не пропускат част от слънчевите лъчи, благодарение на което растенията получават по-мека светлина. Ниска емисия – те ограничават лъчите в стаята, което ви позволява да спестите от отопление и по-добре да запазите топлината през студения сезон. Многофункционален – комбинира светлоотразителни и нискоемисионни очила и техните предимства.

Технологични особености

От съображения за безопасност прозорците с двоен стъклопакет за зимна градина в частна къща не трябва да се разпадат на парчета с остри ръбове. Особено когато става въпрос за остъкляване на покрива. Този ефект се постига благодарение на технологичните особености на външното и вътрешното стъкло. За предпочитане е да изберете еднокамерни опции. Те са по-леки от двукамерните и в същото време задържат топлината по-добре от единичните стъкла. Но във всеки случай има изключения, така че винаги поверявайте дизайна на професионалисти. Ако планирате да остъклите зимната градина, моля свържете се с нас. Ние ще ви насочим от изчисляване на цената, сроковете и изготвянето на 3D модел до монтажа и гаранционното обслужване. Ние използваме добре доказани на пазара профилни системи. Произвеждаме полупрозрачни конструкции, като отчитаме всички характеристики на проекта.