Комбинирани прозорци

Комбинираните прозорци ви позволяват да премахнете практически всички недостатъци, останали в малки количества в съвременните модели, изработени от пластмаса, дърво и алуминий. Комбинацията от различни материали в един продукт ви позволява да намерите перфектния баланс между естетически и експлоатационни характеристики. Комбинирани прозорци. Днес тези прозорци са представени от доста широк асортимент. Благодарение на който всеки купувач има възможност лесно да избере най-добрия вариант за решаване на конкретна задача. Предимствата на комбинираните прозорци. Идеята за комбиниране на различни материали в един продукт дойде от факта, че всеки вид дограма има определени недостатъци. Например, изцяло дървените модели са твърде уязвими отвън и изискват редовни защитни и реставрационни мерки.

Комбинирани прозорци

Прозорците от пвс профили не подхождат на някои клиенти поради възможни деформации, претенции за екологичност и твърде прост външен вид. Алуминиевите продукти не са подходящи за много хора поради високата си топлопроводимост и по естетически причини. Благодарение на едновременното комбиниране на различни материали в един продукт, почти всички горепосочени недостатъци бяха елиминирани. А комбинираните прозорци имат дълъг експлоатационен живот. Без необходимост от постоянна грижа за подвързването и извършване на ремонтни дейности. Страхотна естетика, която е присъща на продуктите, изработени от естествени материали високо ниво на топло и звукоизолация с отлична функционалност. От недостатъците на тези продукти има смисъл да се спомене само тяхната доста висока цена.

Различни видове модели

Тези цени обаче се дължат на трудоемкостта на производството и използването на нови технологии. Конструкции и пълен комплект комбинирана дограма. Комбинираните прозорци могат да бъдат единична или двойна рамка. Освен това, във втория случай, свързването може да бъде разделено или сдвоено. Преобладаващото мнозинство от модификациите на комбинираните прозорци са оборудвани с уплътнени прозорци с единичен или двоен стъклопакет. Понякога в комбинация с единично остъкляване и многофункционални фитинги, които могат да осигурят различни начини за отваряне на крилото. Моделите с една рамка са доста търсени, тъй като са практични и лесни за използване. Но конструкциите с две рамки се отличават с отлични шумо и топлоизолационни характеристики. Моделите с двойна рамка с разделени връзки финландски прозорци имат повишено тегло.