Обков за прозорци и врати

Групата за обков е един от световните лидери в производството на обков за прозорци и врати. Немският концерн предлага на клиентите голям избор от функционални механизми за дървени, PVC и алуминиеви конструкции. Което дава възможност на дизайнерите и проектантите да изберат най-добрите варианти. Продуктите с марката на производителя отговарят на най-високите стандарти за качество, имат добра устойчивост на взлом и лесно се монтират на всяка конструкция. Модерният дизайн и лекотата на използване станаха причина за успеха на аксесоарите при масовия купувач. Високо качество на разумна цена. Серията се произвежда от 1972 година и е своеобразно лице на компанията. Тя получи признание от купувачи от цял ​​свят – повече от 250 милиона собственици на прозорци купиха обкова на тази марка и бяха напълно доволни от работата.

Обков за прозорци и врати

Продуктите от серията се показаха отлично при работа в различни климатични условия и изпълняват функциите си безупречно за дълго време. През годините производителят редовно подобрява серията модернизира технологията на работа. Използва нови материали и части. Именно тази система стана основата за разработването на първия стандарт за обков за прозорци и врати. Фитингите принадлежат към бюджетния клас. Но тяхното качество не е по-ниско от много по-скъпи колеги. Производителят успя да постигне ниска цена и съответно цени благодарение на компетентната организация на процесите на доставка и оптимизиране и стандартизиране на производството. Както и използването на най-новото оборудване и технологии. Най-важните предимства на серията включват.

Безопасна работа

Регулиране на налягането в широк диапазон +/- 1 mm, което се дължи на идентичността на заключващите щифтове и стандартната серия. Мекота на работа на фитингите. благодарение на полиамидната основа на упорните плочи. Защита срещу погрешно действие поради наличието на предпазител с полимерен корпус. Безопасна работа на прозореца, гарантирана от използването на подсилени щифтове с диаметър 6 мм в долната панта, които трябва да издържат на големи натоварвания. Перфектно представяне при всякакви условия. Фитингите са проектирани с най-новите разработки в индустрията и съчетават най-добрите характеристики на съвременните заключващи системи. Лесен е за използване и неизискващ за поддръжка, служи добре при всякакви условия и много рядко се разваля.