Проектиране на прозорци.

Поради гъвкавостта на алуминия и пвс профила при обработка, от него могат да се изработят оригинални конструкции по индивидуални скици. Които най-благоприятно ще подчертаят архитектурния стил на вашата сграда. Проектиране на прозорци. Техники за проектиране, използвани в производството. Алуминиевите или пвс прозорци, са вече естетически атрактивни архитектурни обекти сами по себе си. Особено ако са изработени от елитни или екзотични профили. Проектиране на профили. Но има и други техники, активно използвани от дизайнерите, включително: производство на прозоречни конструкции с нестандартни форми. Рамките могат да имат освен класическа правоъгълна форма, кръгла, овална, триъгълна. Дъговидна или трапецовидна с панорамно остъкляване, особено популярно в крайградското строителство.

Проектиране на прозорци

При инсталиране на прозоречни конструкции в модерни къщи, включващи инсталиране на полупрозрачни елементи с голяма площ. Се извършват специални оформления, които имат декоративна, а понякога и декоративна и конструктивна стойност. Използването на витражна лента при производството на прозорец с двоен стъклопакет ви позволява да изобразявате геометрични фигури и рисунки върху стъкло. Използване на цветно стъкло за производството на прозорци с двоен стъклопакет или витражни конструкции. Различни дизайнерски техники при производството на дървени прозорци могат да се използват както самостоятелно. Така и чрез комбиниране на два или повече вида в един продукт. В допълнение към факта, че прозорците от пвс и алуминиева дограма са екологично чисти продукти. Имат красив естествен модел, за декорирането им могат да се използват техники, които подобряват цялостния визуален ефект и красота.

Етапи на обработка

Повърхността на рамката задължително преминава през няколко етапа на обработка като, импрегниране. Шлайфане, грундиране, боядисване, което едновременно се използва за защита на конструкцията от въздействието на негативните фактори. Както и за придаване на идеална гладкост на повърхността. Тъй като всеки вид елемент има свой характерен и естетически красив модел. Оцветяването често се извършва с помощта на прозрачни лакове и бои. В някои случаи могат да се използват полупрозрачни лакове с определен нюанс, създавайки глазура на повърхността. Която не скрива шарката, но подчертава текстурата на дограмата. За покритието се използват и покривни бои, които позволяват създаването на надеждно трайно покритие върху повърхността на всеки цвят от палитрата. За да се постигне желаната цветова схема от външната страна на рамката, при производството на дървено-алуминиеви прозорци. Се използват тънки метални плочи, като същевременно надеждно предпазват конструкцията от влага и други негативни фактори.

Техники

Техниките за четкане и патиниране се използват широко за изкуствено стареене на рамката на прозореца. Понякога тази техника се използва от двете страни на рамката, но по-често от вътрешната страна. За да се поддържа определен стил в интериора. За подобна цел се използват различни видове техники. Сертифицирано производство и монтаж. Фирма Stillplast, официално работи с всички партньори. Дистрибутор е на техните продукти и при производството на прозорци използваме само екологично чисти и безопасни материали. Което се потвърждава от множество сертификати за всеки етап от производството и компонент на произвежданите продукти. Можете да се запознаете с тях по-подробно на страницата със сертификати в сайта на stillplast.com.