Прозорци за тераси

Когато се изисква бюджетно, но ефективно решение по въпроса за защита на нежилищни помещения. И самостоятелни сгради, от вятър, прах и валежи, меките прозорци помагат перфектно. Те са еластични тъкани. Които покриват напълно отворените отвори и са в състояние да пропускат добре слънчевата светлина. Въпреки че тази модификация не е много енергийно ефективна и няма достатъчна шумоизолация, тя е отлична устойчива на атмосферни влияния. Такива продукти могат да се използват както като временни, така и като постоянни конструкции. Те не изискват специална поддръжка и са практични за използване. Прозорци за беседки и тераси. Обхват на меките прозорци. Тези достъпни и практични прозорци са много търсени днес в уличните кафенета. Търговските обекти извън обекта, центровете за отдих, автомивките и в частния сектор.

Прозорци за тераси

Меките прозорци осигуряват не само защита от неблагоприятни атмосферни условия през топлия сезон. Но и позволяват на тези помещения да бъдат затворени за зимата. В допълнение, модернизирани структури от този тип се използват за събития на открито. Предимства на меките прозорци. Една част от купувачите избират меки прозорци с цел икономия, другата смята за нерационално да защитават веранди, тераси и беседки със стационарни масивни конструкции. Въпреки това, почти винаги всеки е доволен от такива продукти, защото те издържат на широк диапазон от температури от -40 до +80 ° C. Имат прост дизайн и ви позволяват самостоятелно да извършвате монтаж демонтаж не изискват сложни грижи когато се подлагат на допълнителна обработка. Те имат висока степен на устойчивост от огън, поради своята еластичност.

Еластични конструкции

Те са в състояние да издържат на силни пориви на вятъра. Имат влагоустойчиви конструкции и добра пропускливост на светлина, не отделят вредни вещества. Меките прозорци за тераси, беседки и всякакви други конструкции са не само еластични, но и много издръжливи – много трудно се счупват. Поради ниското си тегло, те не оказват значителни натоварвания върху носещите конструкции. Къде и как се правят меките прозорци. Преди да направите каквато и да е структура, е необходимо да се направи измерване. Това може да се направи самостоятелно, но е по-добре да поверите такова отговорно събитие на опитен майстор. Основният материал за производството на меки прозорци е прозрачен и цветен поливинилхлорид. Освен това производителите могат да използват прозрачен полиетилен или полиуретан. Както и специална тъкан, която е импрегнирана с акрилни смоли.