Тенденции за дома.

Въпреки че Нова година не е равна на Нов дом, тя отваря вратата за обновяване на дома. Ако сте готови за промяна и не сте сигурни в коя част от дома си да инвестирате, ние съставихме 10 топ тенденции за вашите врати и прозорци. Тенденции за дома. Едноцветни и тъмни облицовки на прозорци. Дизайнерската концепция за съчетаване на вашата вътрешна облицовка с цвета на стената ви. Така ще създадете безпроблемно преливане и модерен монохроматичен успокояващ външен вид. Големите входове стават все по-често срещани, за да добавят привлекателност и да създават трайно впечатление у гостите. Френски врати, добавете грандиозен ефект към антрето си и дори може да накарате дома си да изглежда по-голям. Ако френските врати не ви харесват, все пак можете да издигнете предния си вход с по-голяма входна врата. Разширяването на рамката на вашата врата и добавянето на врата с персонализиран размер ще направи екстериора ви да изглежда по-голям. Добавяйки грандиозен ефект само с малка разлика.

Други тенденции за дома

Заоблени рамки за прозорци. Осигурявайки известен архитектурен интерес, сводестите прозорци и врати помагат и за омекотяване на вътрешния вид на дома. Завършването на тази тенденция е намигване към извитата форма с обзавеждането на стаята. Прозорци с картини и форми в стил. Със своя опростен и елегантен вид, големи прозорци с картини. Добавете безпрепятствен изглед на открито и позволете на естествената светлина да тече вътре. Тази характеристика пасва на всеки стил на дома поради своята елегантност и простота и е особено предпочитан стил на прозорци в модерните домове. Стъклена детайлна предна врата. Пускането на естествена светлина във вашия дом го кара да се чувства по-голям, по-ярък и дори може да намали сметката ви за електричество. Добавяне на стъклени детайли към вашата входна врата е малка функция. Която може да внесе тази естествена светлина във вашата входна стая и добавя стилистична характеристика към вашата входна врата.

Дръзки цветни предни врати

Боядисването на вашата входна врата прави къщата ви да се откроява и добавя персонален щрих и чар към екстериора на вашия дом. Помислете за подмяна на входната врата, ако дървото ви е изцапано или износено. Тъй като нов слой боя ще изглежда най-добре върху гладка, чиста врата от дървен материал. Еркери и носови прозорци са прозорци, които се простират леко извън дома ви и включват повече стъкло. Те добавят фокусна дизайнерска точка в стаята и я карат да се чувства по-голяма, тъй като добавят вътрешно пространство. Ако имате заден двор с гледка, еркерите или прозорците са чудесен начин да подчертаете това. Врати от смесени материали. Един добър начин да добавите интересни елементи към екстериора на вашия дом е включването на входна врата от смесени материали. Някои материали, които изглеждат добре заедно, са метал и фибростъкло, както и дърво и алуминий. Надграждането на материала на вашия обков е лесен начин да надстроите вашата врата, без да я подменяте.

Надграждане на вашата дограма

Това надграждане на екстериора има двойна функция за надграждане на вашата дизайнерска тенденция. Надстроените прозорци добавят стойност при препродажба към вашия дом и могат да ви спестят значителна сума от сметката ви за електричество. Енергийната ефективност започна като тенденция, която сега е стил на живот. Ако смятате, че настоящите ви прозорци са износени, не изолират дома ви или са остарели. Обадете се на експертите от Stillplast да започнете вашия проект за подмяна на прозорци. Модернизирането на вашите прозорци и врати добавя персонален щрих и фокусна точка към екстериора на вашия дом. Което от своя страна увеличава неговата привлекателност. Новата година продължава да фокусира върху дома ни. Което е не само мястото, където прекарваме по-голямата част от времето си, но за повечето от нас е най-голямата ни инвестиция. Когато сте готови за външно надграждане, доверете инвестицията си на експертите от Stillplast. Тя е една от водещите компании за алуминиева дограма и подмяна на продукти за подобряване на дома.