Транспорт на прозорци и дограми

Транспортирането на PVC дограми е необходимо както за строителни организации, така и за фирми, продаващи тези продукти, както и за обикновените граждани. Трудно е да се осъществи транспорт на прозорци и дограми без специално оборудване, оборудвано с едностранна или двустранна пирамида. Така че е по-добре да поверите транспортирането на професионалисти. Има голяма вероятност от повреда на стъклата на пътя, така че нашата транспортна компания препоръчва наемането на специализиран автомобил. Изгодно е да си сътрудничите с нас, защото ние предоставяме комплексни услуги. Ние ще ви помогнем не само да транспортирате прозорци, но и да ги натоварите, да ги фиксирате върху пирамидата. Транспортирането на прозорци със специализиран автомобил с пирамида има следните предимства. Пирамидата ви позволява да транспортирате металопластични конструкции във вертикално положение. Прозорците се монтират на една или две наклонени равнини наведнъж. Надеждните закопчалки по време на пътуване гарантират безопасността на стъклото и осигуряват стабилност. Възможно е транспортирането на големи партиди пластмасови прозорци – за тази цел се избира превозно средство с необходимите товароносимост.

Транспорт на прозорци и дограми

За транспортиране на прозорци се нуждаете от специализиран автомобил, оборудван със специално устройство – пирамида. Това е специален багажник, който ви позволява да транспортирате прозорци в изправено положение. По принцип бордовите камиони са оборудвани с пирамиди. Транспортирането на прозорци във вертикално положение изключва повредата им. След като наредите прозорците в пирамида, е необходимо ясно да ги фиксирате с ремъци, така че да са неподвижни. Този специализиран автомобил трябва да се управлява от опитен шофьор. Тъй като по време на транспортиране трябва да спазвате ограничението на скоростта и да шофирате автомобила много внимателно. Всички тези условия могат да бъдат изпълнени само от транспортни фирми, специализирани в превоза на товари. Товарачите ще извършват точна доставка на дограми до мястото и изнасяне на дограма, която вече не е необходима. Транспортните компании използват превозни средства с отворена каросерия за превоз на дълги товари. Бордовият превоз на товари може да се извършва с автомобили с различна товароносимост от 3 до 25 тона. По големите дограми с дължина повече от 3 метра се товарят на камиони с помощта на мотокари с различна товароносимост.

Специално оборудване

Бордовите камиони имат опростен дизайн. Те са лесни за работа и изискват малко поддръжка. Следователно наемането на такива превозни средства е по-евтино. Специално оборудване за транспортиране на PVC дограма елиминира движението на конструкциите по време на маневрата на камиона. Разполагаме с опитни шофьори и товарачи, така че доверявайки ни превоз на дограми, Вие ще спестите парите си и ще гарантирате целостта и безопасността на товара. Как да транспортирате пластмасови прозорци? Със сигурност вече знаете как да транспортирате прозорци, тъй като сте виждали пирамида от фирми, продаващи прозоречни конструкции по пътищата. Но за да бъде транспортът изгоден за вас, трябва да се ориентирате в характеристиките на тази техника. Прозорци могат да се транспортират по различни начини. Това става с помощта на фирмата, от която сте ги закупили, със собствен автомобил или със специализиран автомобил на транспортната фирма. Ако решите да монтирате дограма във вашия апартамент, най-добрият вариант за транспорт е да наемете специализиран автомобил. Транспортната фирма, занимаваща се с превоз на товари, знае точно как да транспортира прозорци.